Iga asja jaoks oma säilitusnõu! Kuidas valida ja mis materjali eelistada?
, 25. detsember 2020 11:53
See, millist säilitusnõu eelistada, sõltub eelkõige otstarbest.Foto: Ella Olsson / Pexels
Köögis läheb säilituskarpe vaja selleks, et panna ära söögikorrast alles jäänud toit, hoida seal kuivaineid või kaasa võtta lõuna. Karpide soetamisel on nii mõndagi, millega arvestada võiks.
See, millist säilitusnõu eelistada, sõltub eelkõige otstarbest.
Kuivainete hoidmiseks sobivad hästi kõik eri suuruses plast- ja klaasanumad, millel on õhukindel kaas.
Lekkekindel anum
Võttes toidu karbiga kodust kaasa, peaks olema tähelepanelik, et sealt midagi kandekotti ei lekiks. Kindlamini kinnituvad kaaned, millel on klambrid ja lekkekindel tihend.
Digipaketiga saad lugeda kõiki Õhtulehe, Naistelehe, Tiiu, Nipiraamatu, Kodukirja, Toidutare, Eesti Ajaloo ja Kalale! Looduses artikleid. Lisaks saad lugemisõigust jagada 4 sõbraga. Tellimus olemas? Logi sisse