Inimesed

ARVAMUS | Tippkokk Dimitri Demjanov: „Puhast kohalikku toitu süües oled tervem, töökam ja õnnelikum!“

Dimitri Demjanov / Nipiraamat, 5. veebruar 2020, 05:32

6 KOMMENTAARI

t
Tarbija/ 5. veebruar 2020, 19:29
Selge see - tegemist on ületarbimisega. Tuleb Dimitri nõu kuulda võtta ja toidu hind 10 x kallimaks tõsta ...... Aga restoranid on siin rahvast tühjad . Kunagi oli Glorias lõuna umbes rubla. Supp ja praad ja magustoit ja jook juures. Dimitri peaks seda aega mäletama ........ Kas nüüd saab toimetuleku raha eest Glorias ennast "ületarbida" kas või kord aastas?
j
jubedad paksud/ 5. veebruar 2020, 18:04
eesti naised ,2/3 eestlastest on paksud,see fakt ehk statistika
s
Supisõber/ 5. veebruar 2020, 13:39
Sööks küll kusagil suppi, aga kust ma tean, et puljong on naturaalne või on see puljongikuubikutega tehtud.
n
naine/ 5. veebruar 2020, 12:47
Ei vaata absoluutselt telerist iga päev lastavaid mingeid välismaa toidutegemise saateid,millest on eeskuju võtnud ka Eesti programmid, milleks sellist näidata. Mitte mingit mõtet ei ole.Igaüks oskab toitu valmistada, kellel natukenegi viitsimist on ja seda ,mis maitseb.
ü
ületarbimine on tõesti ja/ 5. veebruar 2020, 11:15
ületootmine. võiks teha vähem aga kvaliteetsemat. see kehtib ka mööbli osas. sihukest saepuruhunnikut ei ostaks ka vaesena.
t
Tiit/ 5. veebruar 2020, 08:15
Restoranis ei saa küll rääkida etarbimisületootmisest voi arbimisest. Portsjonid on sellosed nagu oleks väike laps kakanud taldrikule.

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee