Nipid

Suvised viljad krõmpsuks üleöö ehk Kiirmarineerimise lihtsad nipid 

Laura Strandberg, 6. august 2019 08:03
Suvi on hea aeg kiirmarinaadideks. Peaaegu iga köögivili, mis turul või aias saadaval, sobib purki panemiseks ja on juba lähiajal nautimiseks valmis. Foto: Laura Strandberg

Suvi on hea aeg kiirmarinaadideks. Peaaegu iga köögivili, mis turul või aias saadaval, sobib purki panemiseks ja on juba lähiajal nautimiseks valmis. See ei nõua kaanetamist, käib kiirelt ja lihtsalt ning maitseb suviselt hästi.

Kiirmarineerimiseks sobivad kõige paremini värskelt korjatud ja kõige ilusamad köögiviljad. Veidi plekilistest viljadest tee suppi või jäta need pikemaks säilitamiseks. Teades marineerimise baasretsepti, saad seda timmida igale köögiviljale sobivaks. Kiirmarineerimise võlu on, et võid proovida erinevaid äädikaid ja ürte ning tulemust hinnata juba mõne tunni või päeva pärast ning siis retsepti muuta, et uuesti katsetada. Lase fantaasial lennata!Inspiratsiooniks marinaadi maitsestamisel

Marinaad, mis sobib igale köögiviljaleLillkapsast, porgandit, kõrvitsat, kaalikat, redist ja peeti tuleks enne kiirmarineerimist paar minutit keeta, kuid näiteks suvikõrvits, tomat ja sibul sobivad marineerimiseks ka eelneva töötlemiseta.Vaja läheb:

Samal teemal

26.08.2020
AIASAADUSED TALLELE! Kuidas töötab dehüdraator ehk toidukuivati?
24.08.2019
5 väärt nippi marjade sügavkülmutamiseks
12.08.2019
4 lihtsat nippi, kuidas nädalamenüüd planeerida
03.08.2019
HOIDISTAMINE | Pane purki krõmpsud kurgid, mündine õunamoos ja kodune ketšup!

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee